Back on track

Bijgewerkt op: 27 apr. 2021

Week 10-12. De afgelopen weken ben ik geleidelijk aan steeds meer aan mijn wekelijkse volume gaan werken en ook aan de intensiteit van mijn trainingen. Ik voel me weer hetzelfde als voordat ik overtraind was, en ik ben echt blij met hoe het gaat.


Wekelijks volume


Stap voor stap verhoog ik langzaam mijn wekelijkse volume weer. Vorige week had ik in totaal 50K. En om eerlijk te zijn, ik denk dat ik het een tijdje zo laat. Hoewel ik erg opgewonden ben om nog een keer een loooot te proberen, is het het beste om dit een tijdje vol te houden om te zien hoe mijn lichaam reageert en dan te groeien.


Snelheid


In januari kon ik een paar keer 300m rennen met 15km / u en dat was mijn max. Nu kan ik een K in hetzelfde tempo lopen, ook een paar keer. Vooruitgang is niet altijd merkbaar in de grote dingen, maar meestal in de kleine dingen. Dus als je traint voor een bepaald doel / afstand, probeer je dan te concentreren op de kleine verbeteringen in plaats van altijd naar de grote te kijken. Het zal je meer gemotiveerd houden.
Opwindende toekomst


De reden waarom ik alles zo 'langzaam' en met veel voorzorg doe, is omdat ik nu echt niet geblesseerd wil raken. Ik heb een aantal behoorlijk spannende dingen gepland voor de komende maanden (hierover later meer), dus het zou echt jammer zijn als ik die zou moeten annuleren simpelweg omdat ik mijn enthousiasme niet aankon.


Eenjarig jubileum


En last but not least vierde Lis (t) a Coaching op 14 maart zijn eerstejaars jubileum. Ik ben ongelooflijk blij en dankbaar voor waar ik momenteel sta. Het beste moet nog komen, als de wedstrijden weer kunnen beginnen.


Ik wens jullie allemaal een fijne week.

xoxo Lisa


23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven