Hi, ik ben Katrien van Fitters By Witters

Bijgewerkt op: 28 jul. 2021

Er zijn zo van die zotten die om 5u ‘s ochtend opstaan om te gaan lopen en de zonsopgang nog even mee te pikken.☝🏻 yep, ik ben er zo eentje 😀

Ik ben helemaal zot van sporten. Als kleine kleuter ben ik gestart met turnen, als puber ben ik overgeschakeld naar voetbal en nu helemaal in to Crossfit, lopen en wielrennen.

Voor mij staat sporten gelijk aan pure ontspanning. Het is de enigste manier waarbij ik mijn verstand ff op 0 kan zetten; de ideale manier om de dag energiek te starten en je fitter in je vel te voelen.

FIT zijn is voor mij Genieten met een grote G.


Als je zoveel in beweging bent, is gezonde voeding & voeding gerelateerd aan je sportprestaties ook iets wat je interesse wekt. Zo gebeurde het dat ik een opleiding heb gevolgd als Voedingsconsulente inclusief cursus Voedingsleer en Sport & Voeding.


Ik ben altijd al iemand geweest die graag achter haar kookpotten staat en liefst gezonde, maar bovenal lekkere gerechtjes klaarmaakt. Gezonde maaltijden preppen staat standaard in mijn planning; ook op drukkere dagen. Ik kan je geruststellen dat gezond koken niet altijd moeilijk hoeft te zijn.

Gewoon Gezond Genieten doe ik door te experimenteren met allerlei receptjes en er de gezondste versie van te maken of de snelle variant 😊 Deze deel ik met jullie via mijn @fitters_by_witters Instagram account.


Ben jij op zoek naar een gezondere & vooral fittere levensstijl? Dan help ik je graag op weg om nieuwe, gezonde “Eetgewoontes” aan te leren. Met kleine aanpassingen en een andere mindset kom je al heel ver & kan je gewoon blijven genieten.


Draag zorg voor je lichaam & geef het de nodige portie energie waar het recht op heeft.


We gaan voor fris, gezond & krachtig 👊🏻

41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven