Luister naar signalen

Bijgewerkt op: 27 apr. 2021

Week 6. Goede start van mijn tweede week van mijn trainingsblok met een minder happy end.Nieuwe week


Na mijn 50K-weekend had ik een verrassend goede maandag. Ik was een beetje pijnlijk en moe, maar niet al te verontrustend. Ik had een heel ontspannende dag aan de Belgische kust, wat me een broodnodige mentale boost gaf. Ik heb het gevoel dat dit vaak wordt overgeslagen, maar mentaal voorbereid zijn op de komende trainingen is ook erg belangrijk.


Na mijn kleine mentale oplading was het weer tijd om wat trainingen te geven. Een makkelijke 16K gevolgd de volgende dag door een verschrikkelijk 14K interval (het ging goed, maar ik ben niet zo'n grote fan van melkzuur in mijn benen ...). Tussendoor nog wat krachttrainingen en ik voelde me sterker na elke training.Trail run


Mijn grootouders en ik hadden een huisje gehuurd in de Ardennen zodat ik de komende weken mijn trailrunning (en hoogte) wat kon oefenen. Maar toen ik op zaterdag mijn eerste training deed, voelde ik iets in mijn enkel dat niet goed aanvoelde. Toen ik zondag wakker werd, was het alleen maar erger geworden, dus besloot ik niet te gaan hardlopen, maar in plaats daarvan een kleine wandeling te maken.


Hoewel ik genoot van de wandeling en de sneeuw (en internationale pindakaasdag), moet ik toegeven dat ik nogal teleurgesteld was over mijn enkel ... Ik hoop dat de komende weken beter zullen zijn en het was maar een tijdelijke hapering.


Vingers gekruist 🍀

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven