Muddy miles

Bijgewerkt op: 6 jun.

Vorige week van dit trainingsblok, en om eerlijk te zijn kijk ik uit naar een week met minder vieze runs. Desalniettemin weer een hele goede trainingsweek met veel vooruitgang.Modderige paden


Door alle regen van de afgelopen week zijn de paden echt modderig geworden. Hoewel dit geen groot probleem is, is het op sommige plaatsen erg moeilijk om te blijven rennen. De weg zag er vaak meer uit dan een modderstroom, en voelde ook zo aan. Persoonlijk hou ik er niet van om op dit soort terrein te rennen. Ik voel me altijd als die scène van Bambi die op ijs probeert te lopen (ik zie er zo uit als ik probeer door te rennen op gladde wegen.)


New years run


Op de laatste dag van dit rare jaar hadden mijn vader en ik een behoorlijk zware heuveltraining. We renden 20x een heuvel op en af om te proberen wat hoogte in onze benen te krijgen. Achteraf waren we allebei erg moe en zo hebben we de laatste uurtjes van 2020 op de bank doorgebracht met wat eten en een filmpje.

Op de eerste dag van het nieuwe jaar gingen we allebei hardlopen (wat nog meer ?!) en hoewel het een paar zware trainingsdagen waren geweest, was onze hartslag erg goed. Zelfs uitstekend. Dit betekent dat we allebei goed herstellen, wat een goede indicatie is om te zien of we ons lichaam te zwaar belasten of niet.New Year wishes


Dat brengt me bij het laatste deel van deze wekelijkse blogpost. Ik wil jullie allemaal een prachtig 2021 toewensen met veel avonturen, kilometers en prachtige momenten. Laten we proberen dit jaar niet te veel aandacht te besteden aan de grote dingen, maar eerder aan het feit dat we gezond zijn en dat we kunnen rennen.


Beste wensen en bedankt voor het geweldige afgelopen jaar!

85 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het begin