Het begin

Bijgewerkt op: 6 jun.

Op zondag 6 december hebben mijn vader en ik ons ingeschreven voor onze eerste 70K. Opgewonden. Bezorgd. Gelukkig. Twijfelachtig. Die gevoelens kwamen naar me toe nadat ik de bevestigingsmail had ontvangen dat ik me met succes had aangemeld voor mijn eerste ultra-trail die op 1 mei zal plaatsvinden.


Meteen daarna ben ik begonnen met het onderzoeken van de beste manieren om naar dit grote evenement te trainen. Ik vond VEEL verschillende trainingstactieken. Wat, laat ik je aannemen, mijn zenuwen niet echt kalmeerde. Maar na het lezen van enkele blogs en het bekijken van enkele Youtube-video's, ontdekte ik al snel een zilveren randje: we zouden VEEL moeten trainen.


Allemaal goed, maar ik ben nog steeds bezig met het opbouwen naar mijn 'normale' wekelijkse volume (het aantal kilometers dat ik in een week loop), dus een gestage opbouw zal de sleutel zijn om te slagen. Toen ik echter alle stukjes begon samen te voegen om een concept te maken voor de komende weken / maanden, voelde ik me veel zelfverzekerder.


Deze week heb ik me vooral gefocust op het verzamelen van informatie, het aanpassen van het trainingsplan en het dubbelchecken van alles. Het wordt een enorm avontuur, maar ik ga deze uitdaging graag aan en kijk waar ik terecht zal komen. LETS BRING IT ON!


Wilt u mij volgen tijdens mijn voorbereiding? Vergeet je dan niet te abonneren (onderaan de pagina) ☺️


xo Lisa

125 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven