Snow fun

Bijgewerkt op: 27 apr. 2021

Week 9. Een nieuwe week, gevuld met sneeuw, veel lagen, gladde wegen en veel plezier (& goed nieuws!)Sleeën


Na een paar dagen (die aanvoelden als weken) niets doen (behalve slapen) begon ik me eindelijk weer beter te voelen. Ik probeerde wat hardlopen, 4x 5 minuten hardlopen en 1 minuut lopen, en dit ging GEWELDIG. Op het einde was ik alleen maar erg moe, maar hey! Ik zou weer kunnen rennen.


Om me op te vrolijken, gingen mijn beste vriend en ik sleeën. Of beter gezegd, we speelden om de beurt sleehond met een snowboard en de andere persoon rende ervoor met een touw. We hadden er zo ontzettend veel plezier mee. We voelden ons allebei weer kind, en ik weet zeker dat we er ook voor de andere mensen zo uitzagen.Hoeveel ik hou van hardlopen


Naarmate de week vorderde, begon ik me steeds energieker te voelen. Ik heb een paar korte trainingen geprobeerd en een paar makkelijke runs. Het voelde geweldig om weer in beweging te zijn, hoewel ik merkte dat ik nog steeds moest oppassen dat ik mezelf niet overdreef.

Terwijl ik op een van mijn gemakkelijke 5K's zat, kwam de volgende gedachte bij me op:

"Ik vind het heerlijk om te kunnen rennen. Niet per se snel, noch lang, alleen het gevoel van hardlopen is geweldig"

Ik geloof dat als ik dit jaar geen blessures had gehad, ik dit gevoel nooit zo diep zou hebben begrepen.Verjaardag


En dan het hoogtepunt van deze week: zondag oftewel verjaardag. Hoewel ik door de beperkingen niet echt veel mag doen, vond ik mijn verjaardag eigenlijk heel leuk. Ik ging voor een heerlijke ochtendrun, gevolgd door een geweldige Deense brunch. Later hebben we veel gewandeld in de laatste stukjes sneeuw en 's avonds maakte mijn vader een van mijn favoriete gerechten klaar: pittige aubergine uit de oven met bonen.


Dus ja, deze week ging het erom de kleine dingen te waarderen. Voor degenen die willen zien hoe gelukkig mijn beste vriend en ik keken tijdens het sleeën, blijf scrollen om de video te zien.


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven