Student vs Coach vs Athlete vs Friend

Bijgewerkt op: 6 jun.

September. De start van een nieuw school jaar. Voor sommigen ook de start van een nieuwe sport of de start van een nieuw seizoen, een nieuwe job, ... Terwijl we in de zomer zo 'vrij' waren, moeten we allemaal een nieuw ritme vinden in ons dagelijks leven.


Student


Vorig jaar was ik op Erasmus in Valencia en vanwege mijn marathonvoorbereiding besloot ik mijn laatste jaar in tweeën te splitsen. Dit jaar moet ik dus het laatste deel van mijn derde en laatste jaar opnemen. Hoewel dit misschien niet zo'n grote werklast lijkt, moet ik mijn Bachelor Thesis nog steeds schrijven, wat blijkbaar geen wandeling in het park is.

Coach


In maart 2020 ben ik mijn eigen loop coaching begonnen, Lis(t)a Coaching. Ik had nooit kunnen dromen hoe goed dit allemaal gaat en ik ben voor altijd dankbaar voor al mijn atleten en het enthousiasme dat ik dagelijks ontvang. Het kost echter veel tijd en zodra de universiteit weer is begonnen, zal ik een manier moeten vinden om het allemaal in te passen.Atleet


Want naast mijn eigen baas te zijn (klinkt best gaaf om te zeggen) en student, ben ik ook een atleet. Hoewel er op dit moment niet zoveel wedstrijden gaande zijn, heb ik mijn zinnen gezet op iets dat ik hopelijk op 17 oktober zal bereiken. Desalniettemin ben ik op dit moment nauwelijks voorbereid en mijn doel is slechts zes weken verwijderd... MAAR ik geloof wel dat ik het kan waarmaken, vooral met wat slimme training.
Vrienden


Misschien wel het allerbelangrijkste: zonder de steun van mijn vrienden zou al het bovenstaande niet mogelijk zijn. Daarom is het voor mij ook erg belangrijk om voldoende tijd te hebben om ze te ontmoeten.

Combinatie


Om al het bovenstaande in mijn leven te hebben (en natuurlijk nog veel meer), is een goed timemanagement heel belangrijk. Gelukkig heb ik me dit in de loop der jaren eigen kunnen maken, maar ik weet nog niet helemaal zeker hoe ik dit allemaal dit jaar ga kunnen combineren. Ik ben echter vastbesloten om mijn laatste jaar van de universiteit netjes af te ronden en ik kijk uit naar wat de toekomst voor mij in petto heeft.


xo

Lisa

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven